Skip to content

Har du svårt att överblicka och kommunicera bullersituationen i din kommun? Är du intresserad av att få en fördjupad förståelse över hur bullret i kommunen ser ut?

Den 31 maj kl 13.00 till ca 14.00 har du chansen att delta på ett av årets mest intressanta webbinarium om samhällsbuller.

Buller kan vara svårt att förstå sig på för de som inte är vana. Att som medborgare snabbt och enkelt förstå hur en fastighet eller ett område är påverkade av buller är viktigt för att kunna ta rätt beslut. På vårt kommande webbinarium berättar Stockholms stad om nyttan med Bullerkartan och vad den möjliggör som inte tidigare kunde utföras. Låt dig inspireras, ställ frågor och lär dig mer om hur vi bättre kan visualisera och analysera buller.

Tyréns har i samarbete med Stockholms stad utvecklat Bullerkartan där  du ser bullersituationen i både 2D och i en virtuell 3D-miljö. Du kan fritt navigera dig runt i staden för att se hur varje gata och byggnad påverkas av ljud. Utvecklingen har skett under många år sedan starten med initiativtagaren Magnus Lindqvist (fn Naturvårdsverket).

Under webbinariet går vi igenom hur Bullerkartan fungerar och visar praktiska exempel på hur den kan användas för att analysera och visualisera buller. Dessutom kommer Stockholms stad att dela med sig av sina erfarenheter och berätta om hur de använder Bullerkartan i sitt dagliga och strategiska arbete.

På webbinariet presenterar vi bland annat följande:
•    Bakgrund och historik
•    Så här fungerar Bullerkartan
•    Fördelarna för dig som använder Bullerkartan
•    Stockholms stad berättar om sina erfarenheter
•    Frågor och svar

Som ledande experter på bullerhantering har vi utvecklat Bullerkartan som har stor potential att göra stor skillnad för både kommuner och invånare.

Anmäl dig idag och ta första steget mot en tystare och mer hållbar stad!

Är du mer intresserad av Bullerkartan så tveka inte att kontakta någon av:

Martin Almgren: martin.almgren@tyrens.se
Mina Karimpour: mina.karimpour@tyrens.se

Tyréns föreläsare

200x200 Mina Karimpour

Mina Karimpour

Tyréns

200x200 Martin Almgren

Martin Almgren

Tyréns

200x200 Patrik Mälarholm

Patrik Mälarholm

Tyréns

Gästföreläsare

200x200 Stefan Troëng

Stefan Troëng

Stockholms stad

200x200 Viggo Norrby

Viggo Norrby

Stockholms stad

Boka din plats

Hjärtligt välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium!